Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt svalna



Matlagningsteve
Genom glaset syns mänskor
som snart bubblat klart




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 13:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den här texten var ju bara så förbankat rolig att jag högeligen o tillika personligen tar det hårt att jag inte kom på den själv
2009-11-06

    ej medlem längre
Mycket talande.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP