Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neurotisk Erotik

jag slövandrade med mina fingrar över din spetsade kropp
dina lemmar ömmade efter förvanskad erotisk brutalitet
men jag fortsatte att provocera din vilja med ömsinta
och långsamma smekningar över din nakna darrande hud

jag tittade djupt in i dina linser och såg din själ i uppror
dina tankar förvirrade runt och letade desperat efter en utgång
men de var inlåsta i ditt mentala fängelse och jag kunde se hur
frågorna hopade sig

jag vill ha
jag önskar
varför infrias inte mina drömmar

du log försiktigt för att dölja den upphetsning du befann dig i
du överspelade ditt lugn, för jag hörde så väl på dina andetag
att du ville ha mig innuti, djupt och rakt
din desperation var nästa melodiöst tragisk och jag visste att vilken
sekund som helst gjorde du allt för att få den allt för kortvariga njutningen
jag vände dig försiktigt på rygg, lade mig ovan på för att kunna tränga in
och jag såg för första gången
ett ärligt leende

du fick det du ville ha
din önskan infriade sig
och du levde med din dröm

för tre varv senare med sekundvisaren, var allt över, och jag fortsatte att slövandra med mina fingrar på din fuktiga mage.
vi hade låtit rundgången
befriat de besudlade tankarna som omgav hela vår existens, med en enda liten rörelse, med en enda liten förändring av en längtan till en multipel upplevelse.

du fanns levande framför mig
du fanns så tydligt

du fanns




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-04 15:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
härligt innehåll...bra text
2009-11-04

  etthjärtaäralltidrött
Vad denna berör i sin längtan efter Kärlek, sin doft av tragik och sin äkthet. Som jag tycker mig uppfatta.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé