Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag heter Självförakt




jag skar ett snitt över din bröstkorg
blodet rann där ner för sidan, rakt in i mitt hjärta
jag smakade,
ömhet brast inom mig

lyfte handen, lade den på öppningen
din smärta var ej dödande, men dödade långsamt dina tårar
droppar av kärleksrus i natten när vi fann varandra igen



hur kan du älska mig? jag heter Självförakt, har samma rätt som vem som helst att finnas till

och hon här, tillåter mig bo, i henne



du älskar mig närhet, älskling
det gör mig mer som mig själv

kan jag glömma?
känna nytt?

se,
med klara ögon?













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP