Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla Asta

Kisse lilla svart och vita
vad döljer du för mig

Jag tänkte mig jag kunde plita
ner några rader om dig

Svart och vit du är
med tecken så fina

Du är mig väldigt kär
med egenskaperna dina

Lugn och tyst är du
men pratar litegrann

Kurrar på kudden nu
på natten du spann

Trampar med tassar fina
när du åmar dig

Men finast är ögonen dina
som tittar trofast på mig

Kli på magen du gillar bäst
när du ligger här och spinner

Du drar dig undan för gäst
men för mig du alltid brinner




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 19:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här ska jag skicka till lillsyrran..hon har en katt som är hennes allt - underbart fint Gnistan!!!purrpåreokraam
2009-11-05

  Ronny Berk
en söt liten hyllningstext till en fin liten kisse
2009-11-04

    Tea Alex
Åh så mysigt!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt