Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FICK EN KÄNSLA AV RYTM AND BLUES

Fick en känsla av rytm and blues
tog några danssteg rörde på höfterna
och sjöng med i en härlig låtdänga

glömde bort vem jag var och vad jag
tycker om att göra nu börjar världen
öppna sig ett stort hjärta omfamnar mig

göra det man tycket är roligt fylla på
livskvaliten vad det nu än man gillar att
göra då försvinner sorgen och man
blir påfylld av mänsklig energi

det krävs människor som möter
varandra med kärlek och glädje
och förståelse för våra olikheter

nu börjar mina trappsteg fyllas
jag vill ut och dansa igen svänga
på mina ben pröva min högra höftprotes
om den hänger med i rytmen som genom
sjuder i kroppen,när jag hör en låt som får
mig att att vilja dansa då har jag kommit
rätt i livet igen







Fri vers av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-05 00:11



Bookmark and Share


  lycksele
själv dämpad av höstmörkret
är jag glad för din skull
sväng på medans det varar
2009-11-05

  Ronny Berk
en text som förmedlar mej många känslor; känslor av längtan; känslor av förhoppningar
2009-11-05

  ULJO
Fint, hoppas att du kommer rätt i livet igen
2009-11-05

  billie
Vad fint! Bra känsla det där..
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen