Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

Ego ego i spegeln där
du en riktig djävul är
egot väntar på chansen
att binda fast sig själv i svansen
trolleriet är borttrollat
trollmor är sjuk
sjukt är friskt
frisk är sjuk
pjuk




Fri vers av Akke
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-11-05 13:25



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Den var bra. Fick mig ett skratt.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke