Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lars winnerbäck

Dåv klang
Ljuv stämma
Melodi av sorg
Ord om då, nu och sen
Ord om det svåra
Ord om det lätta
Våra hjärtans röst
Tankar som snurrar
Ingenkännande
Klockrent
Underbart
Andra platser
Hjärter kungs andra hälft
Fröken lätts onda syster




Fri vers av FrökenABC
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-05 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC