Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det underbara!

Vi möts mellan orden
Mellan raderna vi möts
I en dans


Naket

Uppklätt

Offentligt

Instängt



Livets sång


Tysta aplåder
För våra steg


Känner dina andetag i mitt hjärta

Solen omsluter oss
Viskandes
Det som skapade dig och mig


oss


Kärlek


När sista tonen gått

Din famn
Min famn
Våra känslor
Upplöses
I en skakade eufori




Fri vers av FrökenABC
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC