Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva!

Ingen Insperation

Vill finna
Söker på alla våra inre torg
Kunna låta bläcket rinna
Bara tomt

Ingen insperation




Fri vers av FrökenABC
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-05 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC