Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig haft denna puls. Men vet att jag finns i morgon.




Mitt testamente till er

Hallberg myser i sista stund

hans hjärta slår dödens slag.

Han ångrar inte en enda sekund

för han sitter i vänners lag.

 

Poeter ni fria

han ville skria:

"Håll kvar vid er ekerot!"

 

För ni är det nya

som orkar rya

i denna vår ödesblot.

 

Hallberg myser sin sista dag

har funnit sin minneslund

bejakar vart enskilda skrivande jag

i varje minut och sekund...




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 15:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
stiligt flyt!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP