Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta något för Guiness rekord bok? Eller är det vanligt? Feedback? Någon som har statistik på sådant?




Alexander Lukas

2006 hittar jag 100 kronor på en gata i Göteborg.

2007 hittade jag 200 danska kronor på en gata i Köpenhamn.

2008 hittade jag 20€ (ca 200 svenska kronor) på en gata i Spanien.

2008 hittade jag 50$ på en gata i Sydney, Autstralien.

och förra veckan hittade jag 10€ också på en gata i Spanien.

Alla var sedlar.

Hur vanligt är en sådan tur?




Prosa av leelee
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 20:12



Bookmark and Share


  glittertindra
hm.. tror jag vill resa med dig... du är ju inkomstbringande..
2009-11-15

    Bodil Sandberg
oj ja men sån tur ..kan berätta att när jag var 10 år hittade jag ett guldarmband på perrongen i Göteborg..fast det fick jag inte behålla för faderskapet..buhää..han anmälde och det var en dam som tappat och det var värt 300:- så jag fick 10 procent 30:-
2009-11-13

    ej medlem längre
Min fru berättade om när hon såg en peng i gruset på vägen... och när hon böjde sig ner för att ta upp den... såg hon att fanns massor av pengar runt omkring i gruset... Men då vaknade hon:)
Är du sker på att du inte drömt? Mig har detta aldrig hänt
2009-11-05

  walborg
Fortsätt Du att gå med näsan i gatan!!!! Jag tror jag skall försöka med ny gångstil!!!
2009-11-05

  Epione VIP
Tror inte det är så vanligt, var har du blicken flicka? :))
Jag hittade pengar i min ficka efter det jag tvättat dem, de fick hänga på tork i tvättstugan, när jag kom ner igen var de borta. :) min tur. Lycka till med din skattjakt
2009-11-05

  erkki
Min ena son har en gång hittat 100 kr på gatan. Jag var med. Vi tittade oss omkring, för att se om någon i närheten kunde ha tappat den. Svar nej. Så han kunde behålla den. Det är det närmaste jag/vi kommit.

Å andra sidan. Snarlika grejor:

En gång skulle jag ta ut 4000 i bankomat. 2 ggr 2000 kr. Sista laddningen sedlar glömdes kvar i automaten. .... Dem kunde jag hämta på banken nästa dag, när jag upptäckt tabben! Inlämnade av nästa kund. (Om nästa kund hade snott dem kunde han ha identifierats. Om automaten ej använts på 90 sek hade pengarna gått in i automaten igen)

Min mamma blev bestulen på sin plånbok. I den låg 200 kr plus bankomatkort och kod. Nästa dag var kontot länsat på 15000 kr. Polisanmälan. Någon dag senare kommer någon in med 15200 kr på polisstationen i ett kuvert. Jag har själv sett det!!!! (Fast plånboken i sig var borta)
2009-11-05

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det måste nog vara väldigt ovanligt att vara så tursam... och du, nästa gång det händer kan du väl skicka pengarna till stackars mig, som aldrig har en sån tur... : )
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

leelee