Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mött

Jag har mött

Min coach och ledstjärna

Min livskamrat och älskare

Min danspartner och kramare

Mitt bollplank och glädjespridare

Min älskade

Jag har längtat så




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-05 22:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jaaa nog har man längtat? Visst känner man det när man sluter armarna om honom, han som man älskar?
2009-11-20

  Ronny Berk
så väl förmedlas tillits och kärleks känsla genom den texten...ja !
2009-11-12

    Bodil Sandberg
Jag lovar att varenda bokstav härifrån sett pulserar ***

underbar lycka!!!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt