Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon gång, rysk roulette, fast alldeles för långsamt.


En titel om ingenting [1.0]

Vrid ut allt ingenting ur vardagen
Skriv ned dramatiska avslut, ord om kärlek.
På papper, som finns någonstans i lägenheten.

Ingen ropar action, eller börja.
Finns ingen ljussättning,
ingen kommer fotografera
blodet inuti din tysta hals.

Ord om ingenting.




Fri vers av David Calvert
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-05 23:12



Bookmark and Share


  poetlinan
De tre sista raderna... men du, så poetiskt vackert
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert