Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela, på mig




spela en skugga för mig

mitt instrument är naket



den fina ytterlinjen skönjes inuti,

svävar jag



lever jag?











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 02:18



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP