Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDDA DIN JORD

jag ska rädda din jord
jag ska skydda dig
från förnedrande ord
till ondskullsfulla nej

jag ska vaka över din själ
se till att allt välsignat går
ditt evigaste väl
läkandes dina sår

jag ska rädda din jord
din himmel och ditt allt
likt helvetets mord
förlängd i tusenfallt

jag ska vaka över din själ
se till att du vaknar
minnas dina farväl
och på de du saknar

jag ska rädda din jord
jag ska bädda din halm
du ska få dit dukade bord
och din helande psalm

jag ska vaka över din själ
i förbarmande smord
drunknad i livets skäl
ska jag rädda din jord




Bunden vers (Sonett) av Max Poisé
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 22:25



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Tycker om denna, lera som jord, samma samma :)
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé