Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM ÄR DU idag!

ledsamheten tar ett fast grepp
det för mig ut i ett vakum
jag önskar så oerhört
att min värld blir ditt rum

du hör vad jag säger
du ser min mun röra sig
du märker hur orden flödar
och hur förklaringarna väljer

jag förstår inte dina argument
jag förstår inte din upprördhet
dina yviga rörelser
och din eviga förtret

min hysteri blir ett faktum
mina rörelser likaså
rädslan sjunker djupare
än vad du någonsin kan förstå

för min stolthet för mig
till en avgrund ändlös djup
du skriker dina ord
och jag ser bara ett stup

du ränner ut med argument
får mig att sjunka mentalt
ledsamheterna är ondska
och känslorna brutalt

jag vill tillbaka till till morgondagen
jag vill känna harmoni
jag vill känna dig igen
utan all hysteri




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé