Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOMentum singularis

momenten tar ett fast grepp
jag fasar över utgången

jag fasar fullständigt
i en värld av ytlighet
och jag är dess medlem

jag finner stigen
jag rör mig mot den
jag hör alla röster
som förkastar

momenten tar ett fast grepp
jag är en del av den
jag hatar att veta
att jag är kugghjulen

förkastandet och likgiltigheten till trots
det spelar inget skådespel
för min lott är redan dragen
och jag drogs som hel

momenten tar ett fast grepp
och jag är med i spelet
jag vet vad som är rätt
och jag vet vad som är felet

men jag tar mig inte ur
för då är jag mindre levande än död
jag är min egen berlinmur
jag är elden utan glöd

momenten tar ett fast grepp
och jag är



förlorad




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé