Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oftast är den smala vägen,den väg som breddar för den breda


På den breda vägen

En
förlust kan med
lite hjälp från ovan

vändas
till en seger
en
vinst som du bär med
dig

ett tapp på den breda
vägen kan med
lite hjälp från ovan
täppas till

och vändas
till triumf
som du så väl
behöver




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman