Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd sammetsbädd




fällen av röd sammet, ligger utsträckt, ryser brisen


förtrollad diamant, du vädrar doften av kvinna i natt,
jag är din,


likt en kliché,
en projektil, skjuter sönder, röd,


sammet, ekar band av månljus från moderlivets sträng,
klangen skälver,


jag går oskadd förbi scenariot,
fri









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP