Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringburen




ringburen

på dödsbädden, längtar jag

din värme,

kärlek

när jag sveper nära

kanten

vinglar till, vingar till

färden

lusten bär

kärleksband













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-07 17:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Gullig och söt
ringlar sig textradens ord in i mig och föerans med mitt omdöme
i ljuv längtan tar mitt undermedvetna tag i konsonanterna och våldför sig lätt på dem
2009-11-07

  T.R Ekman
Jag känner känslan av sorg men finner glädjen där i mellan
2009-11-07

  peter markurth
söt
2009-11-07

  stenen/ Yv Ericsson
Lite sorg men vavackert.
2009-11-07

  Ola Rydberg
vackert
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP