Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min almanacka är tom

Jag

går omkring
bland andra

men

jag är
ensam

jag ser
hur andra

stressar
jäktar

försöker
hinna med

min almanacka
är tom

jag drar mig
närmare mig

in i mitt
inre

att finna en
tillfredsställelse

en fullhet
något äkta.




Fri vers av Desire'e
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tid för
kontemplations
självhet
stilla
för att
finna

fint
2009-11-11

  Water VIP
Den här stämmer nog in hos fler och fler i dessa tider
men dina sista rader ger ett hopp om nåt hanterbart.
Att söka en äkta mening.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e