Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är mig nära

Med mitt
hjärta

jag kan se
sanningen

som döljer sig
för mitt förstånd

med mitt
hjärta

jag vet
vart jag skall gå

mitt hjärta
säger mig sanningen

även

när jag inte
vill se

det som
sant är

jag
blundar

men mitt
inre ser ändå

livet är
mig nära.




Fri vers av Desire'e
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livskontakt
ja -
nära
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e