Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT SÄGA NEJ


Den där snälla tjejen som aldrig säger nej
det var jag en gång men idag är det
förändrat

men att säga nej då knyter sig i mitt
bröst till en vän som jag trodde var
en go trevlig tjej och nu har jag svårt
att få tillbaka tilliten igen

vill inte bara bli utnyttjad att få låna min
dator få skriva ut saker just nu är inte rätt
läge för vår vänskap fick sig en törn när
du höjde din röst och anklaga mig för saker
jag inte menade nått illa med

jag måste få säga nej utan dåligt samvete
jag har min rätt men när jag sa nej då ville
hon inte prata mera med mig i telefon,

sorgsen igen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 22:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Alla har vi rätt att säga nej även om det många gånger känns svårt.
En sann vän kan ta ett nej och förstå varför.
2009-11-10

  Monika A Mirsch VIP
"då ville
hon inte prata mera med mig"
spången mellan ensam och tvåsam
är smal och bräcklig
och så trampar man så lätt
bredvid
Fin stämning i din dikt!
2009-11-08

  anits VIP
man har rätt att säga nej, behöver inte alltid ställa upp, jag vet hur det känns, har varit likadan, kanske är så lite ännu
2009-11-08

  Annine
Man blir sorgsen av att läsa den här ;(
2009-11-07

  Trädflickan
Ja man har rätt att säga nej och lyssna till sitt hjärta. Men det är så svårt ibland.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen