Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bit utav gårdagen


Du med

Och vi stod där och kollade på varandra.
Du såg så liten och rädd ut, sorgen lyste i ditt ansikte.
- Du ser så ledsen ut.
Sa jag och en tystnad närvarade tills du svarade mig.
- Du med...




Fri vers av Anna Tjernström
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Tjernström