Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förvirrad ung dam.


Cirkel

Sveda, det snurrar i huvudet på mig.
När jag står stilla i cirklar, står stilla i cirklar.
Jag förlorar mig själv, jag säljer mig själv för en dans.
En dans till min favorit låt. Det spelar ändå ingen roll.
Trots att besvikelsen blir lika stor varje gång.
Och priset på min själ alltid blir högre,
då jag ångrat mig och vill köpa den tillbaka.

Och jag gråter och skriker när jag inser
att jag inte känner något längre.

Jag försöker ingen.
Repeterar det till ofantlighet.




Fri vers av Anna Tjernström
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Tjernström