Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så lätt att vara klok

men klokt att vara lätt

och förståndig

men klokast visa


hunger




Fri vers av AektaBlond
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-11-08 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond