Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagar är till för de livlösas själar att finna ro i


Konstaterar kalla faktan

Söndag
morron gäsp
tittar ut i
blasket

finner ingen glöd
eller någon
spontan
glädjeyra
alls

lövena ligger platta som
döda
sillar på marken
sprattlar till i den kalla
november vinden

söndag
morron gäsp
raaap

efter lördagens fest och
pompa ståt
tittar ut i
blasket

konstaterar att
världen får klara sig
utan mig
i dag
ingen uppsluppen glädje
alls

utan vemod
konstaterar att
världen är bättre
utan mig
i dag




Fri vers av T.R Ekman
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman