Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En infam individ här påstår att feta människor INTE kan dikta ! Antagligen vill denne ha igång en slags pseudodebatt !


Att vara fet har inget med "poetisk kompetens" att göra !

Detta påstående (som titeln anger) är patetiskt löjligt , ett vidrigt påhopp och en slags dold mobbing ! Blir direkt illamående av dessa grundlösa insinuationer, vilket, förmodligen, är "författarens" avsikt !
Många människor blir feta av egen förskyllan, så långt är det sant, fel kost, stillasittande etc etc . Men detta har INGENTING att göra med deras teoretiska kompetens, många duktiga kulturpersonligheter med stark poetisk ådra har blivit smällfeta med tiden, t ex Elvis Presley , under sina sista år , Den ,verbalt högbegåvade, svenska skådespelaren Thor Modéen hade en gigantisk och fet kroppshydda, likadant hans legendariske kollega Edward Persson !
Att vara för fet är ALDRIG bra, rent hälsomässigt, men det är helt OVIDKOMMANDE vad det beträffar diktarkunskaper (t ex ) !

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 13:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En del av kommentarerna från mej är, också, riktade till Sjöstrand som har blockat mig ! Jag har, förståss, också blockat honom !
2009-11-12

  Mats Henricson
Gillar en öppen och ärlig debatt, inga slag under bältet här inte, undviker också svärord och annat onödigt och simpelt !
2009-11-12

  Nina Ahlzén
Varför kan du inte svara normalt? Alltså till den som kommenterar, INTE under din egna jävla text.
2009-11-12

  Mats Henricson
Och, i stället för att raljera hånfullt om människors övervikt (vilket jag anser att Sjöstrand gör, "mellan raderna" ,sedan får hans "hejarklack" säga vad tusan de vill !) , kan man ,konstruktivt då, skriva ett litet "hälsoråd" som jag gjorde för några dagar sedan här, titeln är densamma .
2009-11-09

  Mats Henricson
Eftersom fetma ofta ger människor dåligt självförtroende så FRAMHÄRDAR jag i det OSMAKLIGA med denna satir !!!!!!
2009-11-08

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ju en smaksak då
tycker faktiskt det var en rätt så lyckad satir
2009-11-08

  Mats Henricson
Samma svar till Bengt A.....
2009-11-08

  Mats Henricson
Till Nina: Ja, och det frivilligt, förstod snabbt, vad det handlade om,men jag tycker INTE att det var någon särskilt bra satir...
2009-11-08

  Nina Ahlzén
"Antagligen vill denne ha igång en slags pseudodebatt !"
Och du gick rakt i fällan:-)
2009-11-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hull är gott att ha
om man blir sjuk,
annars finns väl
efteråt inget av
en kvar... Men
att fettma avgör
om man skriver
bra eller dåligt
det är ju skit-
snack fullt ut!
Inget annat.
Men en del
skriver ju
så för att
de tycker
att det
är så
kul!
2009-11-08

  Mats Henricson
Över 250 här tycker att Sjöstrand är rolig, tydligen, det gör INTE jag !
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska