Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex ord som kändes värda att fundera över


Val i livet


Situationens fånge

eller

perspektivets fria fågel




Övriga genrer av Water VIP
Läst 895 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-11-08 15:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt! Vi har alla ett val :)Bra!
2011-02-19

    ej medlem längre
Oj. Underbart! Blir mitt första bokmärke.
2010-01-12

  noname_realmind
Suverän tankeställare!
*bokmärker*
2010-01-11

    ej medlem längre
De sex ord du skrivit, är alla lika tänkvärda.

Men de tre sista orden;

"Perspektivets fria fågel . . ." Tyckte jag extra mycket om!

/Ann
2009-12-26

  Elisabeth VIP
Jo, de var värda att tänka över. Fint reflekterat!
2009-12-14

    ej medlem längre
Både och, beroende på sinnesstämning,
eller .... tål att tänkas på.
Intressant.
2009-12-10

  sulimaa
Ja jag vet vad jag väljer i alla fall...tänkvärt!
2009-12-09

  Junitvillingen
Valet borde inte vara svårt...
2009-11-14

  Havsbris
Måste kommentera,
kan inte undgå från
magin och makt dina
ord har och slukar mig
ahhahahhaha

Vi föddes med rätt att
välja ja, berövrade va
oss själva och andra
många gånger, för att
även tankande djur, är
vi inte pergekta... Men
val har vi och med
hjärnan som vi fått,
skulle vi kunna använda
den bättre och positivt;

men ibland väljer man
helvete framför himlen
och utan orsak... Ändå
är vi fria och kan välja

hmmmm mycket du
gör mig att tänka och
jag skulle inte vara
här i huvudtaget
ahhahahhahha

älskar dina underbara
kryptiska verk, hoppas
du skriver mycket mer
och dig är alltid
en fröj att läsa...

POK <3
2009-11-12

    ej medlem längre
Det är just med dessa val som vi styr vår framtid:)
Härligt komprimerat!
2009-11-08

  Mr Lindemann VIP
Ja, dessa ord svingar sig lätt i luften och gör en saltomoral drä, sedan går den ned på slak lina och balanserar där för ögonblicket
2009-11-08

  Desire'e
kort men innehållsrikt
2009-11-08

  Marie Å
Tänkvärt....
Tack för detta...
2009-11-08

  walborg
Suveränt - tackar varmt! Enklare kan det inte sägas.
2009-11-08

  noname_realmind
Ypperligt fångat!

*bokmärker*
2009-11-08

    ej medlem längre
inte alltid lätt val - om man nu har något

BRA!
2009-11-08

    leelee
Ja, viktiga ord om hur man kan välja att förhålla sig till sin omvärld.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP