Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen bakom hade varit svär att passera. Den hade kostat tålamod, energi, känslor och ekonomiska resurser. Ursprungsplanen att besöka den plats som hade förenat och orsakat oss så mycket skada, den hade vi redan kört förbi.


Älskling, låt oss släppa ratten!

Vi samtalar inte längre med varandra. Har försökt i så många år. Jag tänder en cigarett, du ser skarpt på mig. Sedan ser jag i dina ögon att det är försent. Därför nickar jag till dig. Vevar ned fönstret, kastar ut min plånbok då vi kör över den korta bron. Drar ett sista bloss, kastar fimpen. Du skakar bakom din bilpläd. Jag ser på dig, du nickar. Nu är vi snart framme, säger jag. Du bara nickar. Det blir en rejäl tvärnit i den mörka natten.




Prosa av melkisedek
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-08 19:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara en tvärnit förkroppsligad
i den djupa natten
är en fin känsla som du förmedlar här
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

melkisedek