Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tridacna gigas = mördarmussla i stilla havet


tridacna gigas

ingen som såg mig
smög stilla förbi
det finns så många
här som vill ha något

men tusen ögon
som inte ser
och tusen öron
som inget hör

då är det något
som är fel
så tyst kan
ingen smyga
men jag svävar
nästan över marken

tusen ögon som inte ser
tusen öron som inte hör

när jag går förbi
i stilla ensamhet
det är något
dom vill ha
men dom låter
mig vara ifred

i skuld finns otrohet
det är nog därför
ingen ser
ingen hör
jag har gjort fel
och det ska jag
få betala för
som utfryst
och halvt bortglömd




Fri vers av monos
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-11-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monos
monos