Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då man inte tror att man ska gråta över folk som man gillar men så plötsligt står man där och gråter ändå eftersom känslor inte blir besvarade sådant här i livet förstår jag mig inte på..dessa känslor som inte borde finnas alltså..


med mina fula händer släpar jag dig hit


tar mig fram med
tårdränkta kinder
jag blir stum av förvåning
varje gång en tår faller
ner på gatan
slå mig med 500 slag
och jag står fortfarande
kvar i min egna lilla värld
så vad minns du från
dina gamla kärlekar då?
ingen vet det du
tänkte svara
alla hörde bara den
vita lögnen du spottade ut
jag glömde bort mitt liv
sent igår
det står fortfarande
där ute och
väntar med känslan
som skulle väcka dig till liv
vita lögner svartas
ner fortare än du anar
ryggrader knäcks
lättare än du tror
mitt hjärta spricker
mera för var dag
än du vet




Fri vers av monos
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 00:55



Bookmark and Share


  Aciom
Fint formulerad !
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

monos
monos