Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knepig vänskap


som om dom inte ser

du och jag
hemligheten
vi kan språkas
vid så länge
du sjunger för mig
och jag ska höra dig
i det tysta
så länge hjärtat slår
du finns
bara för mig
fast begäret är för stort
jag kan inte längre
hålla emot jag har
alltid varit osynlig
så även om jag skär
av mig mina armar
ser ni mig endå inte
och jag finner mina tårar
som smakar saltare
än vanligt
under dessa
vardagar
du och jag
hemligheten
låt oss våldgästa
vänskapen och riva
ner hela stället
för det är ingen
som ser oss endå




Fri vers av monos
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monos
monos