Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden gör mig svag


lilla emo
spring spring

du kommer ingen vart
släpp nu handen
om din vän
håll reda på dig själv
jag kan inte hålla
dig i handen längre
för jag har ingen
känsel kvar
jag känner ingenting
men bry dig inte
längre
jag behöver ingen hjälp
hjälp dig själv
spring spring
lilla emo
för snart kommer
verkligheten tillbaka
och tvångsmatar dig med livet
vare sig du vill eller inte

spring spring...




Fri vers av monos
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monos
monos