Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker förändra

Månen har sin
gång

liksom solen
har sin

dom kan inte
byta plats

ändra
skepnad

ibland

jag försöker
förändra

den jag
är

till viss del
det går

men i djupet
av den jag är

kan ingen
förändra

inte mer än
solen och månen

kan förändra dom
banor de har.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e