Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan hända

Kan
hända

du är
lik mig

kan
hända

vi ser på
världen

lika
dant

men

densamme
är vi dock inte

olika
vi är

med öden
två.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 20:44



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
tankar kan växa hur nära kan vi komma varann om vi lever olika liv
men lever i samma värld
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e