Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet




har gått varv runt solen i natt

smider silver, för ringar

ingraverad gravskillnad



poltergeistfenomen, slöjor,

band, för bergsmassiven, vi vann

gnistrar kylan just där, på toppen i strålglans



dvala

svala,
svävande



rara, närhet












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-08 22:07



Bookmark and Share


  peter markurth
stark känsla, men även fragment, om man orkar läsa denna ngra gånger får man en helhet, synd att många ej kommer att se detta...bra o söt dikt
2009-11-12

  Suzy med punkterna
Gillar flytet och känslan
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP