Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när makten bytte sida




Du såg in i ögon

som log







Hur de kom dit?
&
Vad som hände sen?



Det har du inte med att göra












Övriga genrer av theperna
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-11-09 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna