Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma hos (from the vaults)


Jag har saknat dig
Staden
Att röra mig i dig
In och ut
Ingen mening bara för känslan
Närheten av puls

Bortglömda gator
Här i kvällsljuset
Mellan krog efter krog
Där bara vi
De bortglömda finns kvar
Vi som alltid stannar

Men detta är ingen rumlarvisa
För ett ändlöst party
Denna är för oss
Middag för en
I ett annat vardagsrum
Med nota och rökruta utanför


Du är vacker naken
Utan folk
Behöver se dig i det ljuset
Sensuellt inbjudande
Låter mig trängas inpå
Villig och utlämnad

En promenad in i kvällssolen
Bland viskande husfasader
En parkbänkskaffe
I väntan på ingenting
Röster i lurar eller på avstånd
Ingen talar egentligen till mig

Spårvagnar som slutar gå
Alldeles för tidigt
Vindens kyla slår i ansiktet
Tvingad till en timmes hemgång
Förbannar och omfamnar det
På en och samma gång

Lagd för mig, mina steg
Min asfalterade hemväg
Du har längtat efter mig
Din glupska sköka
Jag slickar dina gator
Medan du möter min blick


Jag har saknat dig
Staden
Att bara vara i dig
Utan att gå eller komma
Jag kommer tillbaka för mer
Bär mig ut








Övriga genrer av theperna
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 05:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ord om en stad, likt broar mellan livets öar... av människor.
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna