Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ingen brådska, ingen är tidlös -



Det slutar alltid här,
med döden
Det är en rytm,
ett skäl att försvinna


Jag trodde jag skulle först,
men jag hittade aldrig rytmen
Mamma försvinn inte,
det finns ännu inget skäl att dö


Livet fortgår dolt under yta,
skrivet av ingenting
Varje uttalat hjärtslag,
tar oss närmare


Mamma bär ditt hopp,
så som du bar mig
Hoppet slutar inte här,
det är skäl nog


I väntan på livets bittra eftersmak,
bara en försmak av döden
Gör dig ingen brådska hit,
ta dig hit välbehållen och säkert


Du kommer fram
Det slutar alltid här





Fri vers av theperna
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-24 06:44



Bookmark and Share


  helenita VIP
Sorgligt berörande text!
2021-01-24

    Melona
Fan. Du skriver med en sorglig träffsäker innerlighet och jag får ont i hjärtat. Det är högtidligt och bedjande.


2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna