Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du tar mig


När man längtat länge
väntat en evighet
sett scenen i huvudet
som i en film

Just den känslan

innan

Precis innan vi möts
våra kroppar,
läppar förenas

Jag ser dig
komma emot mig
världen försvinner
kan höra ditt hjärta slå

Den känslan då verkligheten
slår en
man inser att detta kommer hända nu
det är på riktigt
det är så äkta
overklig verklighet nästan

Det är nu










Fri vers av Gigi
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-09 11:22



Bookmark and Share


  oMareld
Himla fint
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi