Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I midvinterns mörker


Vid skymningen
är du din spegel och spegelbild
ja, allt ska du bli en gång
för du famlar bland själar
buren av toner som svämmar över
djupt nere i nattens kortaste timmar

Du är långt från den heliga floden
där det skimrar och doftar guld
ditt öga ser jorden, människans ansikte
ler mot allt som trampas på i skogen
ensam sover du där rösterna samlas
i regnet som en blommande ros




Fri vers (Fri form) av Gigi
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-19 22:18



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vackert och andligt
2020-03-14

    ej medlem längre
Fascinerande
Varje rad griper tag i hjärtat.
Hade dock lite svårt att få ihop helheten.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi