Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka!


Länge glömda minnen brinner
där vintern inte finns
hoppfullt återvänder svalorna till värmen
när sommarens ljus skimrar på ängarna

De tog med sig sommarens smaker
dit inte höstens slöja kunde nå
de tog med sig sommarens sötma,
glöden och längtan
kvar lämnade de det bittra

Vi är bedövade av höst
vi är väntande och stilla
I våra hjärtan återvänder vi till solskenet
till strålarnas glans
och dess glädje




Fri vers av Gigi
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-05 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi