Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens hemlighet


Den vackraste dikten
kommer aldrig på pränt
den blev kvar i en dröm
om solnedgången

Den skulle ha lyst över åkrarna
och kysst färgerna och himlen
Nu tvingar den våren på knä
genom mina ord, mina ögon
genom mitt fönster
mot skönheten




Fri vers av Gigi
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-26 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi