Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd


När jag lägger huvudet på kudden
öppnar jag mitt sinne mot världen
Jag ser platser så vackra att det gör ont
jag ser hus och stugor där jag inte bor
jag ser sjöar och berg som inte finns

Jag vet att känslan är borta imorgon
Som ett dammkorn i vinden
en snöflinga i handen

och kvar är endast jag




Fri vers av Gigi
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-13 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi