Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig din

ovunnen är jag
en värdig förlorare
av ett hjärta brustet




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-09 14:28



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så bra, härligt att läsa en klockren kortis, även om den smärtar. Bra!
2009-11-09

  Valdemar Anders
Brilljant!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé