Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självinsikt? - ja tack!


IDIOTologi

du är så jävla trasig
du är helt sönder
du imploderar vilken sekund som helst

hur stor idiot är du egentligen? Din obegränsade självinsikt råder bot
på alla intelligenta. Du är ett förmer av renodlad skit.

jag vadar knähögt i ett hav fyllt av ditt skitsnack, och du står stolt
på en hög av avföring. Din antikarma är så smittsam att vi andra
flyr som pesten, rädslan att bli besudlad av de smutsigaste av smutsiga
tankar. Din uppenbarelse är värderat till ett minus och ditt anlete fulare
än den skit du står på.

du är så jävla trasig
du är en förstörd varelse

men med sorg kan jag se
hur du försöker förtvivlat
att ta dig ur den sörja av
idioti du hamnat i

skitsnackarens kvicksand personifierad, ju mer du försöker rädda, desto
djupare i din idioti du faller.

hur kan man bli befruktad av så mycket renodlat skit?

du är så jävla trasig!
du är en sån jävla idiot!

spegelbilden skrattade sig fördärvad




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 14:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Nä!!...så illa är det inte...
men kan nog vara stundtals!
2009-11-10

  etthjärtaäralltidrött
nej men så illa kan det inte va...
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé