Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal vän

Åh du härliga ångest
Som mig äta dag för dag
Även denna kväll hälsar du på ser jag
Vilken tur jag har som får ha dig som min middagsgäst
Åh du härliga ångest




Fri vers av obehag
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag