Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjuklig jävla ångest

Kallsvettig vaknade jag denna morgon
Väckt utav mitt panikartade skrik
Det var väl lika bra -
inte ens i drömmarna finner jag ro

En sjuklig jävla ångest

Stiger upp ur sängen, går in i köket
i bara kallingar, och knullruffs
Sträcker mig efter ett glas
och fyller det med vatten

En sjuklig jävla ångest

När vattnet rinner ner i strupen
känner jag en smärta i bröstet
Smärtan får mig att tappa glaset
Jag faller ner emot det kalla golvet

Kallsvettig och blodig av glasskärvorna
hinner jag tänka "Nu dör jag" innan
mörkret omger mig...

En sjuklig jävla ångest




Fri vers av obehag
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-19 09:26



Bookmark and Share


  Louisedottern
Oj!
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag