Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad

Länge har jag försökt
Länge har jag kämpat
Men jag möts ständigt av uppförsbackar
Branta och hala uppförsbackar
Vill inget annat än att göra er stolta
Men än en gång misslyckas jag
Epic failure




Fri vers av obehag
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 12:20



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fast det blev en dikt av det... Kan man göra dikter av sitt livs elände är det ju något med det i alla fall...
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag